fbpx

Mijn Werkwijze

Individuele begeleiding
In de individuele begeleiding werk ik met 3 VITAAL-programma’s. Zo kies jij gemakkelijk het programma die bij jou past op weg naar jouw gezonde leefstijl. Ook bied ik je de mogelijkheid voor een los consult van 45 minuten of een extra online consult.

In al mijn programma’s kijk ik zorgvuldig naar de energiebehoefte van jouw lichaam. De optimale balans in vitamines, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten. En dit ga jij terug zien in een voor jou geschikt voedingsadvies en in jouw persoonlijke dagmenu’s.

Online je doelen behalen!
Je kan ook kiezen voor een online traject via de meest complete voedingsapp ooit!
Je ontvangt gepersonaliseerde voedingsschema’s afgestemd op jouw energiebehoefte. Je hebt keuze uit meer dan 1500 recepten. En heel handig: je kunt alle ingredienten zo door de AH laten bezorgen, allemaal via de app!

Vergoeding via jouw zorgverzekering

Vitaal&jij is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten).
Dit garandeert dat de voedingsconsulent gediplomeerd is via een geaccrediteerde opleiding en daarnaast doorlopende bij- en nascholing volgt om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied.

Vergoeding vanuit jouw zorgverzekering
Dit betekent voor jou dat de zorgverzekeraar vergoeding verleend vanuit de aanvullende zorgverzekering bij begeleidingstrajecten. Deze aanvullende zorgverzekering is niet van invloed op het eigen risico. De vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar en per type verzekering.

Via deze link kom je op de website van de Beroepsvereniging BGN en kan je zien welke vergoedingen van toepassing zijn en of jouw zorgverzekeraar een vergoeding verleend.

Ik begeleid je naar een gezond voedings- en beweegpatroon!

Adres

Transformatorhof 19 7331 XA Apeldoorn

Direct contact

Telefoon 06 244 588 97 WhatsApp 06 244 588 97

E-mail

ellen@vitaalenjij.nl