fbpx

Wie ben ik?

Leuk dat je meer wilt weten over mij!
Mijn naam is Ellen Luttikhuis en sinds 2014 woon ik in Apeldoorn samen met mijn partner Erwin en zijn lieve zoon Sven (hij is nu alweer 10 jaar!) In mei 2017 hebben we ook samen een zoontje mogen krijgen: onze lieve Quinn. Nooit gedacht van mezelf dat ik ooit moeder zou gaan worden.

Wat ben ik dan nog meer?

 • Gelukkige partner
 • Moeder
 • Fanatiek sporter
 • Alweer 38 jaar
 • Enthousiast en gedreven
 • Een open boek

Nooit uitgeleerd

Ik geloof in een leven lang leren. Naast mijn ruime ervaring op het gebied van coaching en sport en mijn opgedane kennis op het gebied van een gezonde leefstijl probeer ik altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Wat heb ik allemaal gedaan? 

 • Opleiding HBO communicatie en marketing (diploma behaald)
 • Cursus Sociale Psychologie (certificaat) 
 • Opleiding gewichtsconsulent (diploma behaald)
 • Module Gezondheidspsychologie & motiverende gespreksvoering

 

Wat je van mij als voedingscoach kan verwachten? Heel simpel!

 • Drive om jou te helpen
 • Positieve ondersteuning
 • Ik motiveer jou!
 • Ik behandel altijd alle informatie van jou vertrouwelijk
 • Ik heb 100% aandacht voor jou
 • Ik maak er een sport van om dé oplossing te vinden die voor jou werkt!

STOP met diëten en crashen!

Ik hoor bijna dagelijks dat mensen tegen mij zeggen dat ze op dieet zijn. Vaak ook nog koolhydraat arm of één of ander crash dieet. Ik heb dan altijd de neiging om te roepen: stop daarmee!

Wist je dat extreme crash diëten juist blijvend je hele stofwisseling in de war kunnen schoppen? Niet voor niets hoor je dan al diezelfde mensen zeggen dat ze weer aan het jo-jo’en zijn. Ik ben er van overtuigd dat je door middel van de juiste balans in je leven, door verantwoord eten, voldoende rust en voldoende beweging, een gezonde leefstijl kunt ontwikkelen die bij jou past en waardoor jij de meest vitale versie van jezelf bent.

Dus…stop met diëten en crashen!

 

Ik begeleid je naar een gezond voedings- en beweegpatroon!

Adres

Transformatorhof 19 7331 XA Apeldoorn

Direct contact

Telefoon 06 244 588 97 WhatsApp 06 244 588 97

E-mail

ellen@vitaalenjij.nl